Teknik Özellikler
  • Muhabirler, Editörler ve Yöneticiler;
    Sistemi kullanacak kişilere farklı roller tanımlayarak değişik derecelerde yetkilendirebilirsiniz. Tanımlayacağınız kullanıcının tüm site üzerinde veya sadece belli bir haber kategorisinde işlem yapabilmesini sağlayabilir, yapacağı işlemleri de belirleyebilirsiniz. Haber girişi yapan kişiyi, giriş yapabileceği kategorileri, girdiği haberleri onaylayacak editörleri ve bu editörlerin etkin olduğu kategorileri, haberlere yapılan yorumları onaylayacak kişiyi ayırabilir, reklâm ve anket yönetimini de kısıtlayabilirsiniz.
  • Haberleriniz İçin Sınırsız Kategori ve Alt Kategori;
    Haberleriniz için sınırsız kategori tanımlayabilir, her kategorinin altına da sınırsız sayıda alt kategori tanımlayabilirsiniz. Alt kategorilerin altında da sınırsız sayıda kırılım oluşturabilir, oluşturduğunuz her kategori için farklı sayfa şablonları seçebilir, ana menüde görünecek butonların da görünümünü seçebilir ve oluşturduğunuz kategoriye özel resim atayabilir, otomatik link olarak tanımlayabilirsiniz.
  • En Esnek ve Zengin Haber Modülü;
    Girdiğiniz her habere büyük ve küçük farklı resimler tanımlayabilir, arama motorları için anahtar kelimeler atayabilir, farklı sayfa şablonları seçebilirsiniz. Haberi aynı anda farklı kategorilerde gösterebilir, yorum/oylama gibi özelliklerini açıp kapatabilirsiniz. Kendi içinde bulunan HTML editör aracılığı ile haber metnini kolayca düzenleyebilir, resimler, tablolar, flash dosyaları vb. ekleyebilirsiniz. İstediğiniz an yayına alabilir veya bekletebilirsiniz.
  • Üyeleriniz Hakkında Herşey;
    Sitenize üye olan kişileri yönetebileceğiniz bir modül olup, kişi bilgileri üzerinde üyelik güncelleme, üyelik iptali vb. işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca belirlediğiniz üyelerin reklâmları görmemesini ve göndereceğiniz bilgi/reklâm maillerini almamasını da tanımlayabilirsiniz. Bu modül aracılığı ile üyelerinize ait bilgileri Excel formatında bilgisayarınıza da kaydedebilirsiniz.
  • Beğenilenler & Beğenilmeyenler;
    Girilmiş olan haberlere kullanıcıların oy vermesini sağlayabilir ve bunların ayrı bir alanda en çok oy alanlar vb. şekilde sıralayabilirsiniz.
  • Üyelerinizin Fikirleri Önemlidir;
    Girilmiş olan haberlere ait tüm yorumları yönetebileceğiniz bir modüldür. Kullanıcılar tarafından girilen yorumlar onaylanmadan yayına girmez. Kullanıcılar Modülü sayesinde her haber kategorisine farklı kişiler tanımlayabilir, yorumlar üzerinde onay, güncelleme, iptal vb. işlemleri farklı kişilerin yönetmesini sağlayabilirsiniz.
  • Sağlıklı Bir Ölçüm İçin Gereken Tüm Özellikler;
    Tekli seçim ve çoklu seçime sahip sınırsız sayıda anket ekleyebilir, sadece belli bir menüye özel anket oluşturabilir veya tüm menü/kategori başlıkları için ayrı ayrı anketler tanımlayabilirsiniz. Oluşturulan anketlere oy verme işlemini ister sadece üyelerinize, ister tüm ziyaretçilere açabilir ve isterseniz anket sonuçlarını gizleyebilirsiniz. Ayrıca daha önceden oluşturmuş olduğunuz anketleri de güncelleyebilir/tekrar yayına alabilirsiniz.
  • Bütünleşik Reklam Yönetimi;
    Belirlemiş olduğunuz reklam alanlarında yayınlanmak üzere reklamlarınızı bu modül aracılığı ile tanımlayabilir, kendi içerisindeki HTML editörü aracılığı ile yeni reklamlar oluşturabilirsiniz. Ayrıca reklâm bazınca kaç defa görüntülendiği ve tıklama sayısını takip edebileceğiniz bir liste ekranı mevcuttur.
  • Siteniz İle İlgili Tüm Gelişmeler Burada;
    Kendi içinde dört ayrı rapor seçeneği sunmaktadır. Site içinde bulunan arama motoru ile aranan kelimeleri, kelime bazında aranma sayıları, son arama tarihini görebilir, haber kategorisi bazında ziyaret sayısını takip edebilir, haber bazında ziyaret sayısını görüntüleyebilir ve üye bazında ziyaret kayıtlarını takip edebilirsiniz. Bütün bu raporları Excel dosyası formatında (XLS) bilgisayarınıza da kaydedebilirsiniz.
  • Kolay Form Yönetimi;
    Sitenizde bulunan formlar doldurulduklarında tanımlanmış olan adrese e-posta olarak geldiği gibi aynı zamanda yönetim panelinden de bu form içeriklerini yönetebilirsiniz.
  • Yeni Kullanıcılara Ulaşmak İçin;
    Haberlerin içerisinde bulunan Tavsiye Et modülü sayesinde kullanıcılar istedikleri kişilere ilgili haberi mail olarak gönderebilirler, siz de yönetim panelinizden bu işlemleri takip edebilir ve isterseniz bu işlemler ile ilgili Excel formatında oluşturulan raporu bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Yepyeni Bir Kullanıcı Deneyimi;
    Tanımlayacağınız anahtar kelimelerin site içerisinde link olarak görünmesini ve bu linke tıklandığında ilgili kelimenin geçtiği tüm haberlerin listelenmesini sağlar. Örneğin: Başbakan kelimesi otomatik link olarak tanımlandığında artık içinde Başbakan kelimesi geçen tüm haberlerde bu kelime link olarak farklı renkte görünecek ve kullanıcı bu linke tıklarsa ilgili haberlere tek seferde erişebilecektedir.
  • Önemli Haber Buraya;
    Sitenizin ana sayfasında istediğiniz bir habere tanımlayacağınız resmin dikkat çekici bir şekilde görüntülenmesini sağlar.
  • Arama Motorları Dostu Sistem;
    Arama motorlarında sitenizin görünmesini istediğiniz kelimeleri kolayca tanımlayabilirsiniz.
  • Dahili Gelişmiş Arama Seçenekleri;
    Site içersinde bulanan arama motoru sayesinde kullanıcıların haberlere erişimi kolaylaşmakta olup, kullanıcı isterse seçeceği herhangi bir tarihte yayınlanmış haberlere rahatça erişebilir.
  • Kağıttan Vazgeçmeyenler İçin;
    Girilen haberleri kullanıcıların kolayca yazıcıdan çıkış alabilecekleri formata çeviren kullanıcı dostu bir modüldür.
  • Kullanıcılar En Günceli İster;
    Oluşturulan her kategori ve onun alt kategorileri otomatik olarak RSS linklerine sahiptir. Kullanıcı abone olmak istediği kategori veya haberde bulunan RSS linkine tıklayarak abonelik işlemini kolayca gerçekleştirir.
  • İçeriğinizi Yayınlamanın Yeni Yolu;
    Bu modül aracılığı ile kullanıcılar seçtikleri herhangi bir kategoriye ait haberleri sitelerinde yayınlamak üzere seçebilir, siz de bu haber kutuları aracılığı ile sitenize erişenleri takip edebilirsiniz.
  • Haberlerinize sesleniyor;
    Bu modül aracılığı ile sitenizdeki haberlere mp3 dosyaları yükleyebilir ve “bu haberi sesli dinle” özelliğini aktifleştirebilirsiniz.
  • Hareketli haberler sitenizde;
    Bu modül aracılığı sitenizdeki haberlere video dosyaları yükleyebilir ve “haberin videosunu izle” özelliğini aktifleştirebilirsiniz.
 
Medyasis © 2009